مهدویت

بسم الله الرحمن الرحیم

سخنان امام خميني ره و تعطيلي انجمن


حضرت امام خميني (ره) در سخنراني مورخ 21/4/1362 با اشاره غير مستقيم انجمن را چنين مورد خطاب قرار مي دهند : و يك دسته ديگر هم كه تزشان اين است كه بگذاريد كه معصيت زياد بشود تا حضرت صاحب بيايد. حضرت صاحب مگر براى چى مى‏آيد؟ حضرت صاحب مى‏آيد معصيت را بردارد، ما معصيت كنيم كه او بيايد؟ اين اعوجاجات را برداريد. اين دسته بندى‏ها را براى خاطر خدا اگر مسلميد و براى خاطر كشورتان اگر ملى هستيد، اين دسته بندى‏ها را برداريد و در اين موجى كه الآن اين ملت را به پيش دارد مى‏برد، در اين موج خودتان را وارد كنيد، و برخلاف اين موج حركت نكنيد كه دست و پايتان خواهد شكست .. "

در پي اين سخنان حضرت امام خميني (ره)، انجمن در بيانيه اي در تاريخ دوازدهم شوال 1403، پنجم مردادماه 1362 ، که سراسر نشان از اختلافات فکري و اعتقادي آنها با خط امام دارد اعلام تعطيلي نمود.

البته تلاش‌های این گروه به طور نامحسوس در جهت اهداف آشکار و پنهان ادامه دارد.

ظهور بسیار نزدیک است


نوشته شده در چهار شنبه 3 آبان 1391ساعت 16:34 توسط سجاد| |
برچسب ها: انجمن حجتیه را بشناسیم2

بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام

اول از اینکه این مقاله را در وبلاگ قرار دهم خدمت شما دوستان عزیز برسانم که:این مقاله توسط حجت الاسلام عبد الکریم پاک نیا تبریزی نوشته شده است و تکثیر باذکر نام نویسنده و منبع که این وبلاگ می باشد بلا مانع است و همچنین این مقاله در دو قسمت خواهد بود البته به استحضار شما دوستان عزیز برسانم که قسمتی از مقاله توسط افرادی حذف شده است که نتوانستم کامل مقاله را پیدا کنم.

تاريخچه

انجمن حجتيه پس از ملي شدن صنعت نفت و قبل از کودتاي 28 مرداد در سال 1331 با نام انجمن ضد بهائيت در خراسان جهت مبارزه با بهائيت پايه‏گذارى وآغاز به کار کرد  و سپس در سراسر كشور گسترش يافت. در آغاز برخى از علماء آن را تأييد نمودند ولى چون بعداً روند آن را پشت كردن به حركت‏هاى انقلابى يافتند، گروهى از آنان به مخالفت برخاسته و تأييدات خود را ملغى كردند. پس از پيروزى انقلاب اسلامى نيز انجمن حجتيه بنا به تصريح برخى از كسانى كه قبلًا در آن فعاليت داشتند در جريان مخالف امام و انقلاب حركت كرد، ازاين‏رو بسيارى از اعضاء از آن خارج شدند و در نهايت پس از موضع‏گيرى‏هاى حضرت امام نسبت به نظرات اين انجمن، تعطيلى آن توسط آقاى شيخ محمودحلبى اعلام گرديد.

اساسنامه


انجمن حجتيه با نام انجمن ضد بهائيت در سال 1331 تاسيس و سپس در سال 1336 با تدوين اساسنامه کار خود را با نام انجمن خيريه حجتيه مهدويه آغاز نمود.

در اساسنامه آن هدف از تاسيس را تبليغ دين اسلام و مذهب جعفري و دفاع علمي از آن با رعايت مقتضيات زمان اعلام نمود. از مهمترين نکات تاکيد بر عدم دخالت انجمن در امور سياسي بود.

مباني اعتقادي

1- استناد به رواياتى ضعیف كه از هرگونه قيامى در عصر غيبت نهى و به سكوت و سكون و صبر بر بلاها دعوت كرده است.

2- تفسير نادرست از امامت و رهبرى و تصور اين كه تشكيل حكومت در زمان غيبت دخالت در قلمرو كار امام معصوم است.

قسمت دوم مقاله یعنی سخنان امام خمینی(ره)درباره انجمن حجتیه و تعطیلی ان میباشد.

 

 

 ظهور بسیار نزدیک است


نوشته شده در سه شنبه 2 آبان 1391ساعت 17:30 توسط سجاد| |
برچسب ها: مقاله:انجمن حجتيه را بشناسيم

بسم الله الرحمن الرحیم

اول از اینکه این مقاله رادر این وبلاگ قرار بدم چند نکته را خدمت خوانندگان عزیز و گرامی برسانم:

این مقاله با توجه به منابع برادران اهل سنت و اهل تشیع و به دور از هرگونه تعصبات نوشته شده است

و همچنین چون این مقاله توسط خودم نوشته شده است تکثیر با ذکر منبع هیچگونه اشکالی ندارد ولی بدون ذکر منبع شرعا حرام می باشد.

 

بسم تعالی

 قال رسول اللهصل الله علیه و اله: «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیة»[1]؛ هرکس بمیرد و امام زمانش را نشناسد، به مرگ جاهلیت، مرده است.

معرفت نسبت به امام

نماز و روزه و تمام عبادات، بدون پذیرش ولایت امیرالمومنین علیعلیه السلام، مقبول درگاه احدیت نیست و شرط قبولی عبادات و اعمالمان، امضا و تائید شدنش توسط اهل­بیتعلیهم­السلام است. بدون آن امضا و تائید، عباداتمان مانند چک بی­امضایی می­مانند که میلیاردها مبلغ دارد ولی چون زیر آن چک، امضایی نیست، نمی­توانیم از موجودیش استفاده کنیم.

          به منکر علی بگو نماز خود رها کند                نماز بی ولای اوعبادتیست بی وضو

اگر ولایت امیرالمومنین علیعلیه­السلام هم را پذیرفتیم ولی نسبت به امام زمانمان معرفتی پیدا نکردیم، این پذیرش ولایت نیز فایده­ای ندارد. مهمترین سند این گفته حدیث نبی مکرم اسلامصلوات الله علیه و اله هست که توسط اهل تشیع و اهل سنت نقل شده است: «من مات و لم یعرف امام زمانه مات میتة جاهلیه»؛ پس علاوه بر قبول ولایت امیرالمومنین علیعلیه السلام، باید نسبت به امام زمان خودمان نیز معرفت و شناخت داشته باشیم.

امام زمان کیست؟

اهل تشیع در این باره می­گویند: منظور از امام زمان در این حدیث، همان دوازده تن امامانی هستند که پیامبر اکرمصل الله علیه و اله در خطابه غدیرشان از آن­ها نام برده­اند.

اهل سنت در این باره می­گویند: منظور از امام زمان، سلطان و زمامدار هر عصریست؛ چه ظالم باشد و چه عادل. این سخن اهل سنت را عقل تایید نمی­کند؛ چون شناختن سلطان ظالم، هیچ تاثیری در ایمان و اعتقاد مردم ندارد، چه برسد به اینکه فردی که نسبت به او معرفت پیدا نکند مرگش، به مرگ دوران جاهلیت باشد.

عده­ای دیگر از اهل سنت می­گویند: منظور از امام زمان، در این حدیث، همان قرآن است. پاسخ این حرف ایشان هم این است که: قرآن برای تمام زمان­هاست و گذشت زمان، تغییری در آن پدید نمی­آورد تا هر قرآنی، امام زمان مردم زمان خود باشد. در ضمن اگر در این نظر، منظور از معرفت، شناختن کلمات و آیات قرآن باشد، در هر عصری، افراد زیادی از مسلمانان هستند که سواد خواندن و نوشتن ندارند، حال باید بگوییم آنان که نمی­توانند، بخوانند و بنویسند در هنگام مرگ به مرگ جاهلیت می­میرند؟!![2] و این حرفی است که عقل سلیم و وجدان بیدار آن را قبول نمی­کند.

منظور از «مات میتة جاهلیة» چیست؟

منظور مرگی است که همراه با کفر و نفاق و ظلالت باشد و سند این سخن روایت زیر است:

«أَحْمَدُ بْنُ إِدْرِيسَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِ الْجَبَّارِ عَنْ صَفْوَانَ عَنِ الْفُضَيْلِ عَنِ الْحَارِثِ بْنِ الْمُغِيرَةِ قَالَ: قُلْتُ لِأَبِي عَبْدِاللَّهِعلیه­السلام قَالَ رَسُولُ اللَّهِصلی­الله... مَنْ مَاتَ لَا يَعْرِفُ إِمَامَهُ مَاتَ مِيتَةً جَاهِلِيَّةً قَالَ نَعَمْ قُلْتُ جَاهِلِيَّةً جَهْلَاءَ أَوْ جَاهِلِيَّةً لَا يَعْرِفُ إِمَامَهُ قَالَ جَاهِلِيَّةَ كُفْرٍ وَ نِفَاقٍ وَ ضَلَال»[3]ٍ.

حارث ابن مغیرة می­گوید: از امام صادق­علیه­السلام پرسیدم آیا رسول اللهصل­الله­علیه­و­آله فرموده­اند: هرکس بمیرد و امامش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است؟ امام صادق­علیه­السلام فرمود: بله، گفتم: منظور از جاهلیت، جاهلیت قبل از اسلام است و یا جاهلیت نشناختن امام؟ حضرت فرمودند: جاهلیت کفار و منافقین و گمراهان است.

پس طبق این حدیث و روایات دیگر، منظور جاهلیت مطلق بوده و جهالت نسبت به امام مساوی با گمراهی در تمامی عرصه­ های دینی است.

 

 ظهور بسیار نزدیک است

 

 

 

 

 



[1] . اصول کافی(ترجمه مصطفوی)،ج1،ص131.بحارالانوار،ج23،ص77.صحیح بخاری،ج5،ص13.صحیح مسلم،ج6،ص21و22

[2] . اصول کافی(ترجمه مصطفوی)،ج1،ص 131.

[3] . الکافی،ج1،ص377.

 


نوشته شده در دو شنبه 1 آبان 1391ساعت 21:7 توسط سجاد| |
برچسب ها: مقاله ای درباره شرح حدیث من مات ولم یعرف امام زمانه مات میتته جاهلیه

مرجع دریافت قالبها و ابزارهای مذهبی
By Ashoora.ir & Night Skin